Дині з регіону Авіньйон (південь Франції)
Фермери, з якими ми співпрацюємо, вирощують ці дині тільки на півдні Франції, недалеко від Авіньйона. Вони використовують екологічно чисті методи і уникають використання будь-яких забруднювачів, таких як важкі метали і пестициди. Вони уважно стежать процесом зростання дині, а також за рівнем супероксиддисмутази, регулярно вимірюючи його. Дині збирають після досягнення зрілості, як виноград для марочних вин.
Щорічно збирають кілька сотень тонн динь, які потім зберігаються на холодному складі для збереження ферменту супероксиддисмутази.
Екстракція аналогічна способу приготування парфумів: знімається шкірка, видаляються насіння, а м'якоть дині подрібнюється і фільтрується через фільтри для отримання концентрованого соку дині.
Пшениця з регіону Луара і Шер (центр Франції)
Гліадин - це білок, який отримують із пшениці. Шар біополімеру гліадин захищає супероксиддисмутазу, дозволяючи йому досягати кишечника, і дозволяє GliSODin бути активним.
Дослідження і розробка, Париж
Двадцять п'ять наукових і клінічних досліджень з усього світу були опубліковані в міжнародних наукових і медичних журналах, демонструючи вплив і ефективність GliSODin в боротьбі з окислювальним стресом і старінням.
Виробництво, Ла-Рошель (південний захід Франції)
Виробництво перших зразків на виробничому підприємстві в Ла-Рошелі було складним завданням. Щоб побудувати захисну матрицю гліадин, необхідно було розробити складний виробничий процес.